Αύξηση Επισκεψιμότητας

Για να καταφέρεις αύξηση των πωλήσεων, χρειάζεσαι περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα σου.

Έχουμε τον τρόπο!!!

Χαράζουμε τη στρατηγική!

Καθένας από σας είναι για μας μια μοναδική – διαφορετική περίπτωση. Δεν εφαρμόζουμε πάντα την ίδια στρατηγική για να καταφέρουμε την αύξηση της επισκεψιμότητας. Η Webdo δίνει σημασία στις πληροφορίες που θα δώσεις και λαμβάνει υπόψη τη θέση σου στον τομέα που δραστηριοποιείσαι. Είμαστε εδώ για να χαράξουμε τη στρατηγική που σου ταιριάζει, για να φτιάξουμε ένα αποτελεσματικό πλάνο προώθησης της ιστοσελίδας σου.

Σκοπός μας είναι να γίνει αισθητή η παρουσία σου σε όσο γίνεται περισσότερους χρήστες, στοχεύοντας πάντα έξυπνα. Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν επιβαρύνεσαι με επιπλέον φόρτο εργασίας και τρίτους συνεργάτες. Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση όλων των συμφωνημένων ενεργειών προώθησης, κρατώντας το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Η ολοκλήρωση της δημιουργίας ενός ιστότοπου δεν είναι το τέλος όπως ίσως νομίζουν οι περισσότεροι. Είναι η αρχή μιας διαδρομής που αν διαλέξεις τον σωστό συνεργάτη μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχεις δίπλα σου ένα συνεργάτη οργανωμένο, ενημερωμένο και αποτελεσματικό. Η Webdo μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την επισκεψιμότητα στο site σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις της επιχείρησής σου. Παρακάτω θα δεις τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε.

Συχνή ενημέρωση των social media

Bελτιστοποίηση ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης (SEO)

Διαφήμιση σε Facebook / Instagram

Διαφήμιση στη Google

Διαγωνισμοί

Διανομή ποιοτικών πληροφοριών

Δημιουργία κι εμπλουτισμός Mailist

Video Marketing

Γρήγορη και responsive ιστοσελίδα

Εξωστρέφεια, δημιουργία κοινότητας

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα!