Διαχείριση Social Media

Θα καταφέρουμε αύξηση του κοινού που είναι πιθανότερο να ενδιαφερθεί για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Αληθινά οργανικά Follows και Likes!!!

Προωθούμε στοχευμένα!!!

Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιήστε τα ως ένα επιπλέον εργαλείο για την προώθηση της επωνυμίας σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο προσκήνιο με δημοσιεύσεις και διαφημίσεις. Αυξήστε τις πιθανότητες να μεγαλώσετε το κοινό και τις πωλήσεις σας.

Αντιπροσωπεύοντάς σας με τις δημοσιεύσεις, τα design μας και τα κείμενα μας θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν παρεκκλίνουμε από αυτά που πραγματικά θα θέλατε να προβληθούν για την επιχείρηση σας και να μην υποπέσουμε σε λάθη. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας με σεβασμό. Στα social media της επιχείρησης σας, ο μοναδικός τρόπος να καταφέρουμε να περάσουμε τα μηνύματα σας στο κοινό, είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ‘ένα’ με εσάς. Θα πρέπει να κατανοήσουμε την ιστορία πίσω από την δημιουργία της επιχείρησης, το όραμα σας, τους στόχους σας και να μετατρέψουμε όλα αυτά σε οπτικοακουστικό υλικό συνοδευμένο με τις κατάλληλες λέξεις που θα προσελκύσουν επίδοξους αγοραστές-πελάτες των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και το κλειδί σε όλα αυτά είναι η επικοινωνία. Το έγγραφο αυτό αποτελεί ένα από τα βασικότερα πρώτα βήματα για το χτίσιμο αυτής.

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας καλός τρόπος για να προσεγγίσετε κάθε κοινό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσεγγίσετε όλους ή κοινό το οποίο τελικά δεν θα αποφέρει κανένα οικονομικό όφελος. Δεν είναι όλοι πελάτες. Η γνώση του κοινού-στόχου του πελάτη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσουμε περιεχόμενο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης το οποίο θα είναι κατάλληλο για να προσεγγίσουμε αυτό το κοινό το οποίο ανήκει στην ομάδα των καταναλωτών που θα μπορούσαν να αγοράσουν από εσάς.

Δεν χρειάζεται να έχετε δημιουργήσει την ιστοσελίδα – ιστότοπό σας σε μας. Μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση των Social Media καναλιών σας, ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα σας. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας ώστε να λαμβάνουμε εικόνα των έκτακτων δραστηριοτήτων που θα θέλατε να προωθήσετε, π.χ. συμμετοχή σε έκθεση, λάβατε κάποια αναγνώριση – badge για τις υπηρεσίες που προσφέρεται κ.α. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οργανικά, με πραγματικά follow και likes, θα καταφέρουμε αύξηση του κοινού που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Δημοσιεύσεις Facebook + Stories

Δημοσιεύσεις Instagram + Stories

Δημιουργία στρατηγικής

Παρακολούθηση στατιστικών

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα!