Κατασκευή E-shop

Θα ενισχύσει σημαντικά την παρουσία σας στην αγορά!

Οι παραγγελίες θα χτυπάνε στο κινητό σας!

Μην περιμένετε. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Γνωρίζουμε το μπέρδεμα και το άγχος που σας προκαλεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Είμαστε εδώ για να γίνουν εύκολα όλα τα βήματα. Θα κατασκευάσουμε το e-shop της αρεσκείας σας, θα βοηθήσουμε να εισάγετε τα προϊόντα, θα οργανώσουμε τις διαδικασίες και θα σας εκπαιδεύσουμε να το χειρίζεστε με τον ιδανικό τρόπο.

Στόχος μας δεν είναι απλώς η δημιουργία ενός ακόμα ηλεκτρονικού καταστήματος. Θέλουμε κάτι καλύτερο για σας, περισσότερους πελάτες. Εκτός από την ανάπτυξη, την οποία αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου, σας προσφέρουμε επιπλέον και όλους εκείνους τους τρόπους που θα σας φέρουν επισκέπτες και τελικά περισσότερες παραγγελίες. Μπορούμε με την εμπειρία μας να δώσουμε συμβουλές που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι ευπαρουσίαστο, θα είναι προσβάσιμο απ΄ όλες τις συσκευές και θα έχει όλες τις δυνατότητες ενός σύγχρονου e-shop. Σας παρέχουμε στατιστικά, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της απόδοσής του και να μπορείτε να εκτιμήσετε το επόμενό σας βήμα. Σας υποστηρίζουμε από την πρώτη μέρα για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει.

Άρτια εμφάνιση

Bελτιστοποίηση ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης (SEO)

Προώθηση σε Facebook / Instagram

Επικοινωνία με Skroutz

Επικοινωνία με τράπεζα

Εισαγωγή προϊόντων (νέα προϊόντα ή από άλλη πηγή)

Διασύνδεση με ERP

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Γρήγορη ιστοσελίδα, εμφάνιση σε κινητές συσκευές

Εξωστρέφεια, δημιουργία κοινότητας

Επικοινώνηστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!