Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ανάπτυξη – Έλεγχος – Παράδοση – Εκπαίδευση – Υποστήριξη. Έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

Δεν κατασκευάζουμε απλώς ιστοσελίδες. Κόβουμε και ράβουμε στα μέτρα της επιχείρησής σας!!!

Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης!!!

Δημιουργούμε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών με βάση την ταυτότητά σας και τον τρόπο που θέλετε να τοποθετηθείτε στην αγορά. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του διαδικτύου και η γνώση των νέων τεχνολογίων πρακτικά σημαίνει ότι γνωρίζουμε τους κανόνες, τις κακοτοπιές και τον τρόπο για να κατασκευάσουμε την ηλεκτρονική παρουσία που σας αντιπροσωπεύει πλήρως.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιότητα στο τελικό προϊόν, να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν τις επιχειρηματικές τους επιδόσεις και να εμπλουτίσουν με νέες μεθόδους επικοινωνίας την επαφή με το ακροατήριό τους.

Η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι ξεχωριστή και άψογη αισθητικά, με εμφάνιση προσαρμοζόμενη σε κάθε κινητή συσκευή (responsive), τεχνικά άρτια, γρήγορη και βελτιστοποιημένη ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε ουσιαστική εκπαίδευση και υποστήριξη, δημιουργώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που χρειάζεστε από ένα συνεργάτη.

Οι συμπληρωματικές μας υπηρεσίες διαχείρισης των Social Media με posts και stories, και διαφήμισης σε Google και Social Media, έρχονται να ενυσχίσουν την διαδικτυακή παρουσία που δημιουργήσαμε για σας.

Ανάπτυξη σε γνωστές πλατφόρμες της αγοράς

Bελτιστοποίηση ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης (SEO)

Γρήγορη και responsive ιστοσελίδα

Εκπαίδευση

Υποστήριξη

Ιστοσελίδα σχετική με την επιχείρησή σας

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα!