Οι υπηρεσίες μας

Είμαστε πάντα ενημερωμένοι, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες
a
Έξυπνος

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας του διαδικτύου για να αναπτύξουμε νέες εμπειρίες. Αξιοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ευκαιρίες που προσφέρει η νέα ψηφιακή εποχή και σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά μας, αναπτύσσουμε τις καλύτερες λύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιότητα στο τελικό προϊόν, να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν τις επιχειρηματικές τους επιδόσεις και να εμπλουτίσουν με νέες μεθόδους επικοινωνίας την επαφαή με το ακροατήριό τους.

Κοινοποίηση

Social Media

Αξιοποιήστε τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιήστε τα ως ένα επιπλέον εργαλείο για την προώθηση της επωνυμίας σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο προσκήνιο. Αποκτήστε το μεγάλο πλεονέκτημα του να είστε παρόντες τη στιγμή που οι χρήστες αναζητούν, διαβάζουν, παίζουν και επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Αυξήστε τις πιθανότητες να μεγαλώσετε το κοινό και τις πωλήσεις σας.

k
Στατιστικά

SEO, Analytics & Μάρκετινγκ

Η εμφάνιση των ιστοσελίδων σας στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η Webdo αναπτύσσει ιστότοπους ακολουθώντας τα πρότυπα για τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται ιστότοπους που εμφανίζονται κυρίως στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Μπορούμε να βάλουμε τη σελίδα σας εκεί.

Νέες ιδέες

Σκεπτόμαστε έξω από το συνηθισμένο

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε “out of the box” και αποδεχόμαστε τις προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις απαιτούν καλή γνώση της ειδικότητας και προθυμία να προχωρήσουμε πέρα από αυτό που είναι ήδη γνωστό. Στη Webdo έχουμε αναπτύξει λύσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα όπως εφαρμογές web χρησιμοποιώντας Open Data, έχουμε κατασκευάσει πρόγραμμα μεσιτικού γραφείου με αυξημένες απαιτήσεις και υψηλό επίπεδο πρωτοτυπίας στη λειτουργικότητα. Χρησιμοποιούμε τεχνικές όπως parallax, flip-books και πανοράματα για να βελτιώσουμε την παρουσίαση του περιεχομένου όταν είναι απαραίτητο.

k